ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
 
ΚΑΡΠΙΝΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ψυγεία Αυτοκινήτων & Ειδικές Κολλήσεις Μετάλλων Σέρρες
 
Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΠΙΝΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες και πιό συγκεκριμένα στην Ηράκλεια Σερρών, δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα των αυτοκινήτων αλλά και με ειδικές κολλήσεις μετάλλων, προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, με τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία αφορά το ψυγείο του αυτοκινήτου ή του τρακτέρ σας, ειδικές κολλήσεις μετάλλων, επισκευές ζαντών καθώς και service air-condition.


 

 
Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές.

Η πολυετής εμπειρία μας, οι γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο, η συνεχή διεύρυνση γνώσεων και η επιμονή μας στη λεπτομέρεια αποτελούν εγγύηση για την άψογη εξυπηρέτησή σας και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Στην επιχείρησή μας οι επιθυμίες των πελατών μας βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Όλα αυτά τα χρόνια επιδιώκουμε την ικανοποίησή σας και θέτουμε τα θεμέλια για μακροχρόνιες και αξιόπιστες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε με κάθε πελάτη μας σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας, σεβόμενοι το χρόνο, τα χρήματα, αλλά και την ανάγκη του να έχει έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα είναι δίπλα του σε ότι τον χρειαστεί.

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στην Ηράκλεια Σερρών, ώστε να συζητήσουμε
τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.