ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
 
ΨΥΓΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Πωλούνται καινούργια, επισκευάζουμε και ανακατασκευάζουμε ψυγεία αυτοκινήτων, λεωφορείων, φορτηγών, μηχανών και γεωργικών μηχανημάτων όλων των τύπων air-condition, ελαίου, νερού, αέρος (intercooler).

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους ψυγείων (VALEO BEHR NISSENS KOYORAD ORDONEZ) και σας προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα σε οικονομικές τιμές.


 

 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ
Χάρη στην μακροχρόνια πείρα μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε εξειδικευμένες κολλήσεις αλουμινίου, ανοξείδωτου, μαντέμι, χαλκού, μπρούντζου ακόμα και τιτανίου.

Για ό,τι έχει σχέση με μέταλλο, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας, ώστε να αποφύγετε τη δαπάνη για αντικατάστασή του με καινούργιο εξάρτημα. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ποιότητα συγκολλήσεων, τεχνογνωσία, αξιοπιστία και άψογη συνεργασία.

Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και σε συνδυασμό με τα καλύτερα υλικά συγκόλλησης, καταφέρνουμε να δίνουμε λύσεις σε πραγματικά δύσκολες εργασίες. Παράλληλα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο χώρο, ώστε να μπορούμε πάντα να σας δώσουμε την καλύτερη και πιο σύγχρονη λύση.

 

AIR CONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την επιδιόρθωση, την συμπλήρωση φρέον, όπως και κάθε άλλη ιδιαίτερη ανάγκη σε θέματα κλιματισμού γιά κάθε τύπο, μάρκας η κυβισμού όχημα.
 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποκαθιστά ρωγμές, εκδορές, διαβρώσεις, εσωτερικό ή εξωτερικό στράβωμα, σπάσιμο, στράβωμα οφαλού και αναλαμβάνει οποιαδήποτε άλλη εργασία χρειάζεται προκειμένου η ζάντα σας να είναι απόλυτα ασφαλής και σαν καινούργια.
 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, το έμπειρο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την επισκευή του ψεκαστικού σας μηχανήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε οικονομικές τιμές.
 

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
Επιδιώκοντας να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη, πριν από οποιαδήποτε εργασία σας ενημερώνουμε υπεύθυνα με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό τόσο για τα τυχόν προβλήματα όσο και για το προβλεπόμενο κόστος.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στην Ηράκλεια Σερρών, ώστε να συζητήσουμε
τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.